Blog

Pearl Passion - Perlová vášeň

Perlová vášeň: Romantika v každém kousku z kolekce Pearl Passion Preciosa

Milé dámy,

dnes se společně ponoříme do světa krásy a elegance s novou kolekcí šperků Pearl Passion z Preciosy, která vás okouzlí svou jedinečností a nádechem luxusu. Představte si klenoty, které spojují kouzlo rhodiovaného stříbra 925/1000 s přírodní krásou říčních perel. Ano, mluvíme o kolekci Pearl Passion, která vás vtáhne do svého nádherného pohádkového světa.

Prsteny, náramky a náhrdelníky - to vše je součástí této ohromující kolekce. Ať už jste milovnice decentních doplňků nebo preferujete výrazné kousky, kolekce Pearl Passion má pro vás něco speciálního. Rhodiované stříbro v kombinaci s říčními perlami vytváří harmonický celek, který zdobí každou ženu.

Rhodiované stříbro, použité jako základní materiál pro tyto šperky, není jen o své kráse, ale také o odolnosti vůči opotřebení. Vaše nové prsteny, náramky a náhrdelníky zůstanou krásné a lesklé i po letech nošení. A co víc, rhodiová povrchová úprava chrání stříbro před nežádoucím černáním.

Přirozená elegance říčních perel dodává každému kousku z kolekce nezaměnitelný nádech romantiky a ženskosti. Perly symbolizují krásu, nevinnost a luxus, což činí tyto šperky ideální volbou pro každou příležitost. Ať už si je oblíbíte k dennímu outfitu nebo na večerní společenskou událost, budete jistě v centru pozornosti.

Vyberte si svůj oblíbený prsten, který zdobí váš prst jako královská koruna, náramek, který dodá vašemu zápěstí šmrnc, nebo náhrdelník, který podtrhne krásu vaší postavy. Kolekce Pearl Passion nabízí úžasný desing, aby každá žena našla ten pravý kousek, který si zamiluje.

A co víc, tyto šperky nejsou pouze módním výrazem, ale také výjimečným darem pro vaše blízké. Dejte jim kousek elegance a něžnosti v podobě perel, které vypráví příběh lásky a vášně.

Zkrátka, Kolekce Pearl Passion je pro ty, které chtějí vystoupit z davu, zářit elegancí a nevšední krásou.

Nechte unést perlovou vášní a dejte svému šperkovému repertoáru něco opravdu výjimečného!

JVD Touches


 

Minimalismus není jen směr ve výtvarném umění nebo designu interiéru. V posledních letech proniká do světa módy s nesmírnou silou, a kolekce JVD Touches je toho živým důkazem. Inspirací pro vznik této kolekce byla právě jednoduchost a nadčasovost, kterou minimalismus přináší.

Jednou z nejvýraznějších vlastností náramkových hodinek JVD Touches je bezpochyby jednoduchost. Bez zbytečných zdobení a zbytečných prvků se tyto hodinky stávají ideálním společníkem pro každý den. Jejich design neztrácí na aktuálnosti a snadno se kombinuje s jakýmkoliv outfitem, což z nich činí skvělý doplněk pro každodenní nošení. Nesmíme také zapomenout na důležité okamžiky v životě, jako je např. ples, půlkolona, kolona či galavečer. I zde hodinky JVD Touches doplní váš outfit dokonale. Dodají vám sebevědomí a eleganci a zároveň i přes svou jednoduchost budou výrazným prvkem.

Minimalistický design hodinek je doplněný barevnými kombinacemi na ciferníku a stylovými indexy, které vyniknou i při letmém pohledu. Hodinky JVD Touches mají ještě jednu skvělou vlastnost. Díky možnosti výměny řemínku z kovového na kožený či naopak tak můžete svůj outfit doplnit velmi snadno.

Hodinky kolekce JVD Touches mají různou voděodolnost, ovšem co mají společného je to, že mají minerálně tvrzené sklíčko, pouzdro je vyrobeno z nerezové oceli, strojek mají Japan – Miyota. Řemínek má tato kolekce buďto kožený nebo nerezový v různých barevných provedeních a také v různých šírkách. Číselník zdobí indexy v různých barvách.

A pro ty, kteří si chtějí přidat trochu lesku, je tu možnost doplnit hodinky náramkem JVD z nerezové oceli ve třech různých barevných odstínech. Tento detail dokonale podtrhuje celkový vzhled a dodává hodinkám JVD Touches ještě více elegance.

 

Kolekce JVD Toches má mnoho designů.

 

Prvním z desgnů nármkových hodinek jsou JVD Touches J-TS5. V tomto designu je promítnut současný trend obdélníkového pouzdra se zaoblenými hranami. Díky velikosti pouzdra 26 mm a šířce 20 mm je tento model vhodný pro dámy s drobnějším zápěstím. I ony můžou mít ve své šperkovnici tento nádher doplněk. Vybrat si můžete z několika různých barevných kombinací a z různých barevných kovů řemínků či dokonce i nebesky modrý řemínek. Zde se fantazii meze nekladou. Délka pouzdra je 26 mm a šířka 20 mm. Jsou v několika různých barevných kombinacích. Lze je kombinovat i různými barevnými řemínky o šířce 10 mm.

10 mm(2)_1

Modely s větším pouzdrem v designu JVD Touches J-TS6 jsou také v několika různých variantách. I zde lze měnit řemínek podle příležitosti. Délka pouzdra je 36,5 mm a šířka 29 mm. Šířka řemínku pro tyto hodinky je 16 mm. Voděodolnost těchto designu je 3 ATM, což znamená, že jsou odolné pouze vůči náhodnému zasažení vodou ale nejsou vhodné na koupání, sprchování a potápění. Pouzdro je vyrobeno z nerezové oceli a sklíčko je minerálně tvrzené.

 J-TS60_1

JVD Touches nezapomíná ani ty z váš, kteří preferujete hodinky čtvercového tvaru. Rozměr těchto hodinek JVD Touches J-TS21 je 28,5 x 28,5 mm, šířka řemínku pro tyto hodinky je 16mm.


J-TS21_1

Design hodinek JVD Touches J-TS1 je nadčasovou záležitostí. Pouzdra těchto hodinek mají jednotný průměr 40 mm a tím se stávají výrazným doplňkem. Číselník u těchto modelů je buďto jednobarevný nebo jemně perleťový a zdobí je velmi jednoduché indexy v mnoha barvách. I zde můžeme najít modely s různými druhy řemínku, ovšem všechny mají stejnou šířku 20 mm.

J-TS10_1

Čtvrtý design hodinek JVD Touches J-TS4 se od ostatních liší svými arabskými čísly, které nahradili původní indexy. Tímto se hodinky JVD Touhces zcela odlišují od celé kolekce. Ale i přes jejich odlišnost jsou stále v duchu minimalismu. Najdeme zde i praktický ukazatel data v pravé části ciferníku. Průměr pouzdra je také 40 mm jako v předchozím designu J-TS 1, ovšem zde se liší šířkou řemínku, který je pouhých 14 mm. Design J-TS4 je díky svému provedení naprosto jedinečný.

J-TS41_1

A nesmíme zapomenout na design JVD Touches J-TS3, který vyniká svou jedinečnou kombinací indexu a římských číslic šest a dvanáct na ciferníku. Zpracování řemínku v tomto designu je pouze kovové s šířkou 16 mm, avšak jeho části jsou skládané. Jeho praktičnost a projev minimalismu zdokonaluje velikost pouzdra, které je pouhých 36 mm. Je vyrobeno z nerezové oceli a sklíčko je minerálně tvrzené. Díky vodotěsnosti 5 ATM se můžete s hodinkami klidně sprchovat, koupat a povrchově plavat. Srdcem těchto hodinek je strojek typu Japan – Miyota. Celou tuto kolekci nám uzavírají náramky JGB z nerezové oceli, které jsou ideálním doplňkem kolekce JVD Touches. Tyto náramky ladí k náramkovým hodinkám jak barvou tak i designem. Můžete je mít buďto zcela jednoduché nebo s decentním zdobením se zirkony či s perletí. Náramky mají i různé velikost. Nemusíte se bát, dokonce jsou navrženy i ve velikost XL, takže mohou zdobit všechna dámská zápěstí.

 

 
Typy zapínání naušnic

Nevíte si rady jaký zvolit typ zapínání náušnice? Nevadí, rádi Vám s tím pomůžeme. Zde představuje všechny typy zapínání.

 Rozdělení zapínání náušnic:

  • PUZETA / MOTÝLEK / KLENOTNICKÁ PUZETA / PUSH
  • ŠROUBOVÉ ZAPÍNÁNÍ / ŠROUBEK / BALÓNEK / SCREWS
  • DÁMSKÝ PATENT / KLASICKÝ ZÁVĚS / KLAPKA
  • AFRICKÉ HÁČKY
  • RUSKÝ PATENT / FRANCOUZSKÉ ZAPÍNÁNÍ / CVAKAČKY
  • ZAPÍNÁNÍ KLOUBEM
  • KRUHOVÉ ZAPÍNÁNÍ / KREOLE
  • KLENOTNICKÁ KLIPSA
  • KLENOTNICKÁ KLIPSA
  • DĚTSKÁ BRIZURA

 

  • PUZETA / MOTÝLEK / KLENOTNICKÁ PUZETA / PUSH

Tento typ zapínání je nejčastější a oblibou se těší pro svou jednoduchost a šarm. Dřík náušnice projde otvorem v ušním lalůčku a je zajištěn pomocí puzety, která může mít tvar motýlka nebo disku. Zajímavým prvkem je koncový háček puzety, který brání nechtěnému uvolnění. Nicméně, u tohoto typu zapínání je třeba být obezřetný, zejména pokud jde o děti do 6 měsíců. Může docházet k nechtěnému zahačení a tím pádem i k uvolnění puzety a následné vypadnutí náušnice, ale bez rizika poškození lalůčku.

 

  • ŠROUBOVÉ ZAPÍNÁNÍ / ŠROUBEK / BALÓNEK / SCREWS

Toto zapínání je podobné puzetovému, ale s jedním rozdílem - dřík je zakončen závitem, na který se nasazuje balónek. Ačkoli nasazování může trvat déle, je to bezpečný způsob, jak zajistit náušnici. Šroubení je také bezpečné pro děti od 6 měsíců. Výhodou je, že nemusíte mít obavy o ztrátu náušnice, ale je třeba ji občas zkontrolovat a popř. dotáhnout.

 

  • DÁMSKÝ PATENT / KLASICKÝ ZÁVĚS / KLAPKA

Patří mezi nejběžnější typy zapínání náušnic. Mechanismus spočívá v zavření háčku klapkou, což zabraňuje vypadnutí náušnice. Může být ještě zabezpečeno pojistkou (zámkem), kterou Vám zhotoví zlatník. Toto zapínání je rychlé, spolehlivé a elegantní, ale vyžaduje více materiálu, což zvyšuje cenu náušnic. Může také dojít k zahačení a tím i vypadnutí náušnice. Pro děti do jednoho roku jsou nevhodné, jelikož si rádi s náušnicemi hrají a může pak dojít protržení lalůčku.

  • AFRICKÉ HÁČKY

 Afričtí šperkaři používají visací náušnice, které zatíží lalůček tak, aby se náušnice nevyvlekla. Bezpečnost je zajištěna silikonovou koncovkou. Tento typ zapínání je rychlý, ale zároveň může hrozit snadná ztráta náušnic.

 

  • RUSKÝ PATENT / FRANCOUZSKÉ ZAPÍNÁNÍ / CVAKAČKY

 Tento typ zapínání používá kolíček, který je zakončený žlabkem, a pohyblivou část, která se zavře do tohoto žlabku. Je ideální pro kratší náušnice, kde zapínání zůstává skryté a elegantní. Správné zapnutí je provázeno charakteristickým cvaknutím.

 

  • ZAPÍNÁNÍ KLOUBEM

 Zapínání kloubem spočívá v lámání v kloubu a zacvaknutí tyčinky do protějšího šperku. Tento typ zapínání se obvykle používá u malých kroužků, tzv. objímek. Je spolehlivý a bezpečný, ale může vyžadovat větší zručnost při manipulaci.

 

  • KRUHOVÉ ZAPÍNÁNÍ / KREOLE

 Kruhové zapínání umožňuje, aby tyčinka prošla ušní dírkou a zasunula se do protějšího kruhu nebo očka. Toto zapínání je bezpečné a zabrání ztrátě nebo protržení, ale vyžaduje pečlivější manipulaci.

  

  • KLENOTNICKÁ KLIPSA

 Klenotnická klipsa je vhodná zejména pro těžší náušnice, jako jsou třeba zlaté. Zapínání je bezpečné a praktické, ale může někdy způsobit nepříjemné tlačení v uchu, a proto je vhodné ji sundat před spaním.

  • DĚTSKÁ BRIZURA

Dětská brizura je navržena pro maximální bezpečnost dětí. Zapínání je umístěno vpředu a je tvořeno malým očkem, do kterého se zasune pohyblivá část s háčkem. Jedná se o nejbezpečnější zapínání pro děti, ačkoli vyžaduje jistou zručnost při manipulaci.

 

Vybíráme nástěnné hodiny

 


Každá místnost si zaslouží svůj časový dotek
Zdánlivě obyčejné nástěnné hodiny mohou ve skutečnosti být výrazným a vkusným doplňkem každé místnosti. Jak ale
vybrat ty správné hodiny, které nejen ukáží čas, ale i dodají interiéru šmrnc? Přemýšlíte-li o pořízení nástěnných hodin,
nejprve zvažte charakter každé místnosti a promyslete, jaký typ hodin k ní nejlépe zapadne.


Abychom Vám ulehčili výběr, připravili jsme pro Vás hned několik článků

  • Hodiny do dětského pokoje
  • Domácí kancelář
  • Hlavní místnost domu - obývací pokoj
  • Hodiny do kuchyně
  • Hodiny do klidného prostředí ložnice


Vysvětlíme Vám typy strojků

  • Quartzový typ strojku
  • Mechanický typ strojku
  • Síťový / adaptér


Nezapomeneme také na zobrazení času

  • digitální
  • analogové