JVD Touches


 

Minimalismus není jen směr ve výtvarném umění nebo designu interiéru. V posledních letech proniká do světa módy s nesmírnou silou, a kolekce JVD Touches je toho živým důkazem. Inspirací pro vznik této kolekce byla právě jednoduchost a nadčasovost, kterou minimalismus přináší.

Jednou z nejvýraznějších vlastností náramkových hodinek JVD Touches je bezpochyby jednoduchost. Bez zbytečných zdobení a zbytečných prvků se tyto hodinky stávají ideálním společníkem pro každý den. Jejich design neztrácí na aktuálnosti a snadno se kombinuje s jakýmkoliv outfitem, což z nich činí skvělý doplněk pro každodenní nošení. Nesmíme také zapomenout na důležité okamžiky v životě, jako je např. ples, půlkolona, kolona či galavečer. I zde hodinky JVD Touches doplní váš outfit dokonale. Dodají vám sebevědomí a eleganci a zároveň i přes svou jednoduchost budou výrazným prvkem.

Minimalistický design hodinek je doplněný barevnými kombinacemi na ciferníku a stylovými indexy, které vyniknou i při letmém pohledu. Hodinky JVD Touches mají ještě jednu skvělou vlastnost. Díky možnosti výměny řemínku z kovového na kožený či naopak tak můžete svůj outfit doplnit velmi snadno.

Hodinky kolekce JVD Touches mají různou voděodolnost, ovšem co mají společného je to, že mají minerálně tvrzené sklíčko, pouzdro je vyrobeno z nerezové oceli, strojek mají Japan – Miyota. Řemínek má tato kolekce buďto kožený nebo nerezový v různých barevných provedeních a také v různých šírkách. Číselník zdobí indexy v různých barvách.

A pro ty, kteří si chtějí přidat trochu lesku, je tu možnost doplnit hodinky náramkem JVD z nerezové oceli ve třech různých barevných odstínech. Tento detail dokonale podtrhuje celkový vzhled a dodává hodinkám JVD Touches ještě více elegance.

 

Kolekce JVD Toches má mnoho designů.

 

Prvním z desgnů nármkových hodinek jsou JVD Touches J-TS5. V tomto designu je promítnut současný trend obdélníkového pouzdra se zaoblenými hranami. Díky velikosti pouzdra 26 mm a šířce 20 mm je tento model vhodný pro dámy s drobnějším zápěstím. I ony můžou mít ve své šperkovnici tento nádher doplněk. Vybrat si můžete z několika různých barevných kombinací a z různých barevných kovů řemínků či dokonce i nebesky modrý řemínek. Zde se fantazii meze nekladou. Délka pouzdra je 26 mm a šířka 20 mm. Jsou v několika různých barevných kombinacích. Lze je kombinovat i různými barevnými řemínky o šířce 10 mm.

10 mm(2)_1

Modely s větším pouzdrem v designu JVD Touches J-TS6 jsou také v několika různých variantách. I zde lze měnit řemínek podle příležitosti. Délka pouzdra je 36,5 mm a šířka 29 mm. Šířka řemínku pro tyto hodinky je 16 mm. Voděodolnost těchto designu je 3 ATM, což znamená, že jsou odolné pouze vůči náhodnému zasažení vodou ale nejsou vhodné na koupání, sprchování a potápění. Pouzdro je vyrobeno z nerezové oceli a sklíčko je minerálně tvrzené.

 J-TS60_1

JVD Touches nezapomíná ani ty z váš, kteří preferujete hodinky čtvercového tvaru. Rozměr těchto hodinek JVD Touches J-TS21 je 28,5 x 28,5 mm, šířka řemínku pro tyto hodinky je 16mm.


J-TS21_1

Design hodinek JVD Touches J-TS1 je nadčasovou záležitostí. Pouzdra těchto hodinek mají jednotný průměr 40 mm a tím se stávají výrazným doplňkem. Číselník u těchto modelů je buďto jednobarevný nebo jemně perleťový a zdobí je velmi jednoduché indexy v mnoha barvách. I zde můžeme najít modely s různými druhy řemínku, ovšem všechny mají stejnou šířku 20 mm.

J-TS10_1

Čtvrtý design hodinek JVD Touches J-TS4 se od ostatních liší svými arabskými čísly, které nahradili původní indexy. Tímto se hodinky JVD Touhces zcela odlišují od celé kolekce. Ale i přes jejich odlišnost jsou stále v duchu minimalismu. Najdeme zde i praktický ukazatel data v pravé části ciferníku. Průměr pouzdra je také 40 mm jako v předchozím designu J-TS 1, ovšem zde se liší šířkou řemínku, který je pouhých 14 mm. Design J-TS4 je díky svému provedení naprosto jedinečný.

J-TS41_1

A nesmíme zapomenout na design JVD Touches J-TS3, který vyniká svou jedinečnou kombinací indexu a římských číslic šest a dvanáct na ciferníku. Zpracování řemínku v tomto designu je pouze kovové s šířkou 16 mm, avšak jeho části jsou skládané. Jeho praktičnost a projev minimalismu zdokonaluje velikost pouzdra, které je pouhých 36 mm. Je vyrobeno z nerezové oceli a sklíčko je minerálně tvrzené. Díky vodotěsnosti 5 ATM se můžete s hodinkami klidně sprchovat, koupat a povrchově plavat. Srdcem těchto hodinek je strojek typu Japan – Miyota. Celou tuto kolekci nám uzavírají náramky JGB z nerezové oceli, které jsou ideálním doplňkem kolekce JVD Touches. Tyto náramky ladí k náramkovým hodinkám jak barvou tak i designem. Můžete je mít buďto zcela jednoduché nebo s decentním zdobením se zirkony či s perletí. Náramky mají i různé velikost. Nemusíte se bát, dokonce jsou navrženy i ve velikost XL, takže mohou zdobit všechna dámská zápěstí.